Video: Milzīgs zirneklis sagrābj savu upuri un ievelk alā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Interneta lietotājus šokējis baiss video, kurā redzams, kā Āfrikas sarkanais lamatu zirneklis notver un ievelk slēptuvē savu upuri – circeni.

Video, ko savā «Facebook» kontā publicējis izklaides un ziņu izdevums «LadBible», redzams, kā circenis, tuvojošās briesmas nenojauzdams, mierīgi rāpo pa terāriju, kad pēkšņi no zemē izveidotas nemanāmas slēptuves parādās astoņi milzīgi taustekļi, sagrābj nelaimīgo circeni un ievelk alā.

Video autore ir ASV iedzīvotāja Andrea van Vēgela (Andrea van Veggel), kura, spriežot pēc sociālajos tīklos atrodamās informācijas, ir liela zirnekļu cienītāja.

Tā saucamie lamatu zirnekļi ir ārkārtīgi agresīva zirnekļu suga, un nepieredzējušiem cilvēkiem neiesaka tos turēt mājās kā mājdzīvniekus.

Šī zirnekļu suga ir cēlusies no Tanzānijas un ir īpaša ar to, ka mēdz zem zemes veidot ligzdas, kurām pa virsu tie no zirnekļtīkliem, zemes un augu daļām uzbūvē kaut ko līdzīgu durvīm, aiz kurām tad arī slēpjas un uzglūn saviem upuriem.

Lamatu zirnekļa ēdienkarte sastāv no nelieliem insektiem, čūskām, putnu mazuļiem un pelēm.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu