Pierādījums, ka žurkas ir pasaulē skaistākie dzīvnieki (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Diane Özdamar

Franču ilustratore, fotogrāfe un grafiskā dizainere Diāna Ozdamara (Diane Özdamar) vairākus gadus veltījusi tam, lai pierādītu, ka žurciņas ir paši skaistākie dzīvnieki pasaulē.

Māksliniece stāsta, ka apzinās negatīvo tēlu, kas bieži vien tiek saistīts ar šiem jaukajiem zvēriņiem, taču par savu mērķi ir uzstādījusi šo tēlu lauzt.

Fotogrāfijās redzamas gan pašas mākslinieces žurkas, gan viņas draugu dzīvnieciņi, un daudzos attēlos žurciņām ir izgatavoti īpaši aksesuāri.

«Neviens dzīvnieks šo foto sesiju laikā nav cietis – pat bizbizmārīte, kas redzama vienā no fotogrāfijām, ir sveika un vesela un aizlidoja drīz vien pēc fotografēšanās,» komentē māksliniece.

Viņa uzsver, ka žurkas ir ļoti inteliģenti dzīvnieki, kurām ļoti patīk draudzēties gan vienai ar otru, gan ar saviem tuvākajiem cilvēkiem.

«Žurkas ir ļoti draudzīgas, gudras, rotaļīgas, viņām patīk mīļoties un viņas ir ļoti tīrīgas, tāpēc daudzi žurku saimnieki tās salīdzina ar nelieliem suņiem,» stāsta māksliniece.

mākslinieces mājaslapā

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu