Agnese Rakovska brīvdienās mīļojas ar tīģerēniem (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/agnesekrap/

Grupas «Triana Park» soliste Agnese Rakovska brīvdienās bija devusies ārpus Latvijas, apmeklētjot mūsu kaimiņvalsti Lietuvu.

Sociālajā tīklā «Instagram» Rakovska ievietojusi fotogrāfijas, kurās redzama Klaipēdas zoodārzā «Mini Zoo», kur visvairāk bijusi ieinteresēta tieši mazajos tīģerēnos, kurus apmeklētājiem bija iespējams arī paglaudīt. «Viena no visu laiku labākajām dāvanām»; «Nespēju pārstāt domāt par viņiem» raksta dziedātāja.

Kā zināms, pirmajā «Eirovīzijas» pusfinālā 9. maijā Latvija sacentās ar Zviedrijas, Gruzijas, Austrālijas, Albānijas, Beļģijas, Melnkalnes, Somijas, Azerbaidžānas, Portugāles, Grieķijas, Polijas, Moldovas, Islandes, Čehijas, Kipras, Armēnijas un Slovēnijas pārstāvjiem, bet neiekļuva starp 10 labākajiem, kuri saņēma ceļa zīmi uz finālu. 

Pēc žūrijas un skatītāju kopvērtējuma, Latvijas pārstāvji «Triana Park» ar dziesmu «Line» pirmajā pusfinālā palika pēdējā vietā.

«Eirovīzijas» dziesmu konkursā uzvaras laurus plūca Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals.

 

Pozerītis ?

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesekrap) on

 

I can't stop thinking about them... ???

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesekrap) on

 

One of the best presents ever ? #epicselfie

A post shared by Agnese Rakovska (@agnesekrap) on

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu