Foto: Jolanta Gulbe-Paškeviča šarmē uz galvaspilsētas «vasaras skatuves» (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Piektdien, 4.augustā, «Origo Summer Stage» ietvaros uz skatuves kāpa Jolanta Gulbe-Paškeviča, lai galvaspilsētas iedzīvotājiem un viesiem sniegtu džeza koncertprogrammu «Fly Love».

Koncertā tika izpildītas dažādu autoru dziesmas, kur lielākā daļa no tām ir sarakstītas pagājušā gadsimta 60., 70.gadu periodā. Koncertprogrammas «Fly Love» dziesmu aranžijas ir veidotas latīņu mūzikas un afro-amerikāņu džeza tradīcijās. Tās ir gan Antonio Carlos Jobim kompozīcijas, gan kinofilmu tituldziesmas, gan igauņu komponista Toomas Rull oriģinālkompozīcijas, kur vienai no dziesmām - ar nosaukumu «Akvarelis», tekstu latviešu valodā ir uzrakstījusi Jolanta.

«Uzstāties «Origo Summer Stage» ir brīnišķīga un interesanta pieredze, kur cilvēki visu laiku ir kustībā un tam ir savs šarms. (..) Koncerts ir pilns ar saulainu dinamiku, ar savu pozitīvisma devu. Dziesmas runā par mīlestību, skaistumu ap mums un dzīves vērtībām, kas cilvēkiem vienmēr ir svarīgi. Šogad koncertos kopā ar mani uzstāsies šīs programmas starptautiskais oriģinālsastāvs,» stāsta Jolanta Gulbe-Paškeviča.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu