Krievu miljardieris Romāns Abramovičs šķiras jau no trešās sievas (79)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Krievu miljardieris un futbola kluba «Chelsea» īpašnieks Romāns Abramovičs (50) un viņa sieva Darja «Daša» Žukova (36) paziņojuši par šķiršanos, informē portāls «Page Six».

«Pēc 10 gadiem kopā esam pieņēmuši smago lēmumu šķirties, bet mēs paliksim tuvi draugi, vecāki un partneri projektos, kurus esam attīstījuši kopā. [..] Mēs esam apņēmušies kopīgi audzināt abus mūsu bērnus,» medijam paziņoja pāris.

Pēc «Forbes» 2016. gada miljonāru saraksta datiem Abramovičs ir 139. bagātākais cilvēks pasaulē.

Abiem pieder mājas Londonā, Maskavā, Kolorādo, Karību salās un Francijas dienvidos, kā arī dažas no pasaulē lielākajām jahtām.

Kā zināms, Romāns un Darja kopā ar draugiem Jauno gadu svinēja grandiozā privātā pasākumā, kurā uzstājās sers Pols Makartnijs (Paul McCartney) un Lasvegasas grupa «The Killers».

Abi satikās 2005. gadā, kad Abramovičs bija kopā ar savu otro sievu, bet Darja satikās ar bijušo Krievijas tenisa zvaigzni Maratu Safinu. Abi slepeni salaulājās 2008. gadā privātā ceremonijā, un turēja to noslēpumā sešus gadus. 2009. gadā piedzima viņu dēls Ārons Aleksandrs, bet 2013. gadā – meita Lea Lū.

Komentāri (79)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu