Svētdien Rīgā sabiedriskais transports ir bez maksas (60)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrīcija Eglīte/LETA

Svētdien, 20. augustā, Rīgas svētku laikā galvaspilsētas trolejbusus, autobusus un tramvajus, kā arī maksas autostāvvietas, kuras apkalpo SIA «Rīgas satiksme» varēs izmantot bez maksas, informēja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

Tāpat bez maksas nebūs minibusi, nakts satiksmes maršruti un Retro tramvajs.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo «Rīgas satiksme», svētdien varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes autostāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Saistībā ar Rīgas svētku pasākumiem Mežaparkā svētdien no plkst. 12 līdz 18 tiks organizēti papildu reisi 11. tramvaja maršrutā. Plānots, ka tramvaji kursēs pēc pagaidu kustības saraksta aptuveni ar sešu minūšu intervālu.

Svētdien saistībā ar pasākumiem Lucavsalas atpūtas zonā 40. maršruta autobusi, braucot Ziepniekkalna virzienā, pieturēs pieturvietā «Lucavsala».

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu