Meraija Kerija: Man vienmēr bijusi zema pašapziņa (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Komerciāli veiksmīgā un visā pasaulē pazīstamā amerikāņu dziedātāja Meraija Kerija sarunā ar izdevumu «Page Six» atklājusi, ka viņa īstenībā neesot pašpārliecinātā dīva pēc kuras izskatās.

«Es jūtos kā prasts cilvēks un esmu pelnījusi cieņu tāpat kā jebkurš cits. Man vienmēr ir bijusi zema pašapziņa, un cilvēki ne vienmēr to saprot,» atklāja dziedātāja, kura pēc pāris gadiem jau svinēs apaļo 50. dzimšanas dienas jubileju.

«Uzaugot atšķirīgai, esot jauktas rases, man bija problēmas ar to, ka nezināju vai iederos. Tieši šī iemesla dēļ mūzika kļuva par tik lielu manas dzīves daļu, jo tā palīdzēja man pieņemt sevi,» stāsta Kerija.

Lai gan viņa pašlaik ir turnejā ar dziedātāju Laionelu Ričiju un nevar sūdzēties par naudas trūkumu, Kerija joprojām atceras, kā tas ir - būt nabadzīgai māksliniecei, kurai trūkst naudas ēdienam.

«Tolaik es visbiežāk izvēlējos («Newman's Own») mērci. Mēs ar draudzeni bieži vien visu nedēļu dalījāmies makaronos un mērcē. Vēl es bieži ēdu «beigeli» ar ledus tēju... to vietējā ēstuvē kāds vīrietis man deva bez maksas,» atceras dziedātāja, piebilstot, ka savulaik daudzas naktis pavadījusi, guļot uz grīdas ierakstu studijā.

Viņa atklāja, ka drīzumā plāno laist klajā jaunas smaržas, kas top sadarbībā ar uzņēmumu «Elizabeth Arden»: «Tās smaržo pēc panākumiem. Man ir arī kāda slepena dziesma, pie kuras pašlaik strādāju.»

horeogrāfu Braienu Tanaku (Bryan Tanaka).

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu