Tobis no grupas «Dzelzs vilks» ķēries pie klavieru spēlēšanas Siguldas stacijā (9)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Grupas «Dzelzs vilks» taustiņinstrumentālists sagādājis patīkamu pārsteigumu Siguldas iedzīvotājiem un viesiem, sēžoties pie klavierēm Siguldas stacijā.

«Grupas «Dzelzs Vilks» sintezatoru meistars, siguldietis Kaspars Tobis, šodien uzspēlēja klavieres Siguldas stacijā, atzīstot uzgaidāmās telpas lielisko atmosfēru, kā arī faktu, ka tikai klavierēm «Rīga» piemīt šāda dūmakaina skaņa,» 23. augustā publiskoto video komentē «Sigulda Aizrauj».

Sākot no 21. augusta līdz pat oktobrim Siguldas novada pašvaldība aicina ikvienu sēsties pie klavierēm uzgaidāmajā telpā un iepriecināt transporta gaidītājus - plānots, ka klavieres tiks izmantotas arī nelieliem pārsteiguma koncertiem.

Kā zināms, rokgrupa «Dzelzs vilks» dibināta pirms 25 gadiem Mālpilī. Grupa izdevusi 13 studijas albumus, saņēmusi sešas «Mūzikas ierakstu» gada balvas un vairākas balvas nominācijās, kā arī radījusi dziesmas teātra un laikmetīgās dejas izrādēm.

Grupas vokālists, dziesmu autors un ģitārists ir Juris Kaukulis, taustiņu meistars Kaspars Tobis, basģitārists Kārlis Alviķis un bundzinieks Mārcis Judzis.

Jau ziņots, ka «Dzelzs vilks» pagājušā gada novembrī laida klajā 25. gadskārtas dziesmu dubultalbumu «Dziesmas pilnmēness naktī», kurā apkopotas 25 rokmūzikas kompozīcijas no «Dzelzs vilka» pirmsākumiem līdz mūsdienām. Izlasē «Dziesmas pilnmēness naktī» iekļautas arī kompozīcijas, kuru ierakstā piedalījušies kādreizējie grupas dalībnieki - basģitārists Armands Butkevičs un bundzinieks Andris Bulvītis.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu