Vita Baļčunaite asi kritizē «X Faktors» žūriju (101)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 3. septembrī, kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvoja šovs «X Faktors». Skatītāji visa šova laiku bija aktīvi mikroblogošanas vietnē «Twitter». Arī aktrise, dziedātāja un raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite nav bijusi vienaldzīga un paudusi savas domas par šovu un tā izraudzītajiem žūrijas locekļiem.

«X Faktors» pirmais raidījums skatītājus pārsteidza ar žūrijas locekļu attieksmi - daudzi pauda viedokli, ka tā bijusi neobjektīva un nevienam, pat profesionālim, nav tiesību ar saviem vārdiem aizskart citus.

Baļčunaite, šokēta par redzēto, vietnē «Twitter» raksta, ka, viņasprāt, dziedātājs Intars Busulis «vienīgais ir cilvēcīgi pietiekami izaudzis, lai būtu godājams žūrijas dalībnieks». 

skatītāji pauda sašutumu

Kā zināms, «X Faktors» žūrijas sastāvā ir multi-instrumentālists un mūzikas producents Reinis Sējāns kopā ar grupas «Prāta vētra» ierakstu kompānijas un menedžmenta vadītāju Aiju Auškāpu un mūziķi, dziedātāju un trombonistu Intaru Busuli.

Atlašu raidījumu uzdevums ir atlasīt labākos no labākajiem pretendentiem uz nākamo kārtu – krēslu izaicinājumiem, kuros jau katram žūrijas pārstāvim tiks dots uzdevums izvēlēties sev četrus pretendentus pēc kategorijas: 16-25 gadi, 25 un vairāk gadu, kā arī vokālās grupas.

Pēc krēslu izaicinājumiem uz nākamo kārtu – fināla sērijām, kas tiks pārraidītas tiešraidē, nokļūs 12 pretendenti. Žūrija uzsāks darbu pie pretendenta unikālā skatuves tēla radīšanas un attīstīšanas, un astoņu nedēļu garumā noritēs muzikāla cīņa par iespēju iegūt galveno balvu – 10 000 eiro. Uzvarēs tas, kurš spēs apliecināt sava talanta daudzpusību un oriģinalitāti. 

Komentāri (101)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu