Juris Kulakovs atklāj, ka alkohola dēļ teju «atdevis galus» (84)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūziķis Juris Kulakovs kanāla «STV Pirmā!» Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumā «Sieviete. Personīgi» atklāti pastāstīja, ka jau gadu ir «skaidrā» un atklāja, kādēļ nolēmis iet cauri grūtībām, lai atmestu nelāgo ieradumu.

«Pirmkārt, es tās nesaukšu par grūtībām, bet par sevis disciplinēšanu un ierobežošanu. [..] Pats pirmais bija, kad es smagi saindējos un nokļuvu «Linezerā», infekciju nodaļā, ar aknu toksisko hepatītu ar dzeltenām acīm. Ļoti smagā gadījumā var arī atdot galus, veselību «ietraumēt». Viss ir «ietraumēts». Aknas, sirds, iekšas, smadzenes, nervi,» intervijā stāsta mākslinieks.

Kulakovam esot bijusi sajūta, ka grupa «Pērkons» vēlas no viņa atbrīvoties, taču pats pamest to nevēlējās.

«Iestājas kaut kāds brīdis, kad ir divi ceļi – krustceles. Un tad ir jāpieņem lēmums vai ripot uz leju vai tomēr ķepuroties atpakaļ. Neviens nepalīdzēs atteikties. Nekāda medicīna, nekādas tur sievas, mammas, radi, ja pats nepieņems to lēmumu, ka grib atteikties,» raidījumā «Sieviete. Personīgi» paziņoja mūziķis, piebilstot, ka sieviešu alkoholisms gan ir neārstējams.

Viņš atzina, ka no alkohola tomēr nav gatavs atteikties pavisam, jo tic teorijai, ka organisms «atindējas» tikpat ilgi, cik dzerts. Kulakovs cer, ka jau pēc 10 gadiem viņa organisms būs atjaunojies - tad varētu izdzert kādu glāzi vīna smalkās vakariņās.

Komentāri (84)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu