Intars Busulis Sočos «spridzina» uz «Jaunā viļņa» skatuves (103)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Dziedātājs Intars Busulis šogad ne tikai bija uzaicināts būt par žūrijas locekli jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis», bet arī pats parādīja savu talantu uz Soču lielās skatuves.

Pasākuma dalībniekus un viesus vienā no koncertiem Busulis pārsteidza ar Prinsa dziesmu «Kiss», papildinot priekšnesumu ar dedzīgām deju kustībām, kamēr fonā bija redzami deju skolas «Todes» pārstāvji.

Jau ziņots, ka pēc paziņojuma par dalību «Jaunajā vilnī» dziedātājs saņēma daudz naidīgu komentāru un pat tika apvainots tautas nodošanā. Busulis intervijā ar žurnālu «Vakara Ziņas» pastāstīja, ka viņam tika piedāvāta šāda iespēja un viņš to izmantoja, jo arī pats savulaik piedalījās konkursā kā dalībnieks un nebija iemesla atteikt.

«Daudzi cilvēki saprot, ka ar ignorēšanu, ar atteikšanos, ar nepiedalīšanos, nerunāšanu, nesadarbošanos un vienkārši ar kaut kādas pozas ieturēšanu neko vispār nevar panākt. Man ir dota tā iespēja parādīt, ka nākam ar mieru. Forši ir tas, ka tur man neviens neko nesaka un nepārmet. Un es neko nesaku par viņiem,» pirms došanās uz Sočiem komentēja dziedātājs.

Kā zināms, konkurss «Jaunais vilnis» jau trešo gadu tiek rīkots Sočos, Krievijā, un šogad norisinās no 8. līdz 14. septembrim. Arī šogad konkursā nepiedalās neviens izpildītājs no Latvijas.

Jau ziņots, ka «Jaunais vilnis» Jūrmalā tika rīkots katru gadu jūlija beigās no 2002. līdz 2014. gadam. Pēc tam, kad 2014. gada vasarā Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs melnajā sarakstā ievietoja vairākus Kremlim draudzīgus izpildītājus, tika paziņots, ka konkurss vairs Jūrmalā nenotiks. 

 

? Repost from @newwave_official Представляем вашему вниманию состав жюри Международного конкурса молодых исполнителей популярной музыки "Новая Волна - 2017"?. Игорь Крутой, Филипп Киркоров @fkirkorov , Сергей Лазарев @lazarevsergey , Анжелика Варум @avarum , Дмитрис Контопулос @dimitriskontopoulos , Константин Меладзе, Игорь Николаев @igor_nikolaev_music , Антон Беляев @therrmaitz , Алсу @alsou_a , Интарс Бусулис @intarsofficial , Арман Давлетяров @arman_dav ! . |•#newwavecontest #newwave2017 #newwave #новаяволна #новаяволна2017 •|

A post shared by Интарс Бусулис (@intarsofficial) on

Komentāri (103)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu