«Eksplodējusi» mūziķa Mika Dukura virtuve (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/dukurs.miks

Pašmāju dziedātājs un pērnā gada «Eizovīzijas» atlases konkursa «Supernova» dalībnieks ar draugiem un faniem dalījies stāstā par visnotaļ neveiksmīgu gadījumu – 12. septembrī viņa dzīvokļa virtuvē no sienas nogāzies virtuves skapis, pie reizes arī sadauzot visu tā saturu.

Foto: facebook.com/dukurs.miks

raksta mūziķis.

Izrādās, ka ar šīs virtuves mēbeles uzstādīšanu viņš savulaik nodarbojies pats: «Es pats viņu uzstādīju. BET stiprinājumi joprojām bija vietā, pati mēbele izjuka! Sieva blakus stāvēja, labi, ka mazais jau gulēja!»

Negadījumā neviens nav cietis.

Kā zināms, augusta sākumā Dukurs nāca klajā ar muzikāliem jaunimiem, publiskojot jaunu singlu un mūzikas videoklipu ar nosaukumu «Home».

«Mums ar sievu mājas, tā ir mūsu mazā Roma, šāds salīdzinājums iepīts arī dziesmas tekstā. Jāpaskaidro, ka uz Romu devāmies, kad tik tikko iepazināmies, tādēļ burtiski lidojām un lidojam vēl šodien! Mājas ir viss, jo tur dzīvo mana ģimene. Jau vairāk kā gadu jūtos dubultgaidīts atgriežoties mājās un tas ir neaprakstāms skaistums! Novēlu katram to sajust, bet tiem, kuri jau atraduši – nosargāt,» par savu veikumu stāsta Dukurs.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu