Kādreiz superslavenais Nikolass Keidžs ievērojami «nošņurcis» (42)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/ Vida Press

Ierodoties uz preses konferenci Toronto filmu festivālā, 53 gadus vecais amerikāņu aktieris Nikolass Keidžs izskatījās manāmi novecojis un «saburzīts».

Intervijas laikā ar «Variety», atbildot uz jautājumu par savu intensīvo tēlošanas metodi, viņš paziņoja, ka nemaz netēlo: «Man pat vairāk nepatīk vārds tēlot, jo tas vedina domāt, ka tiek melots. Es netēloju, es jūtu.»

Jaunākā kinolente ar aktiera piedalīšanos ir šausmu filma «Mom and Dad» («Mamma un tētis»), kurā divi bērni cenšas izdzīvot par spīti pēkšņajām vecāku slepkavnieciskajām tieksmēm. Keidžs izteicās, ka tā ir viņa mīļākā desmitgades filma, kurā piedalījies kā aktieris.

Lai gan filmu bija iespējams noskatīties festivāla apmeklētājiem, oficiālo pirmizrādi tā piedzīvos 24. septembrī Teksasā.

Kā zināms, Keidžs pasaulē vislabāk pazīstams ar dalību filmās «Gone in Sixty Seconds» («Nozust 60 sekundēs »), «City of Angels» («Eņģeļu pilsēta»), «Face/Off» («Ar ienaidnieka seju »), «Con Air» («Ieslodzīto reiss»), «Leaving Las Vegas» («Atvadas no Lasvegasas»), «Moonstruck» («Mēnessērdzīgais»), «National Treasure» («Nacionālie dārgumi»), «Ghost Rider» («Rēgu bruņinieks»), «Kick-Ass» («Kick-Ass: Jaunie supervaroņi») un citās.

Komentāri (42)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu