Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/31/11134217t1h7c9c.jpg)
Nepieciešams:
- 2 kilogrami ābolu
- 600 grami cukura
- 1 tējkarote kanēļa
- 200 ml ūdens
Pagatavošana:
Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež šķēlītēs.
Ābolus liek katlā, lej virsū ūdeni un vāra līdz tie ir pajukuši. Ber klāt cukuru un turpina vārīt līdz sāk veidoties biezenis.
Pievieno kanēli un pavāra vēl nedaudz.
Ievārījumu pilda tīrās burkās un aizvāko.