Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/31/11134341t1h20e6.jpg)
Nepieciešams:
- 8 vistas stilbiņi ar kaulu un ādiņu
- 3 ēdamkarotes sviesta
- 4 ķiploka daiviņas
- 50 grami brūnā cukura
- 1 ēdamkarote medus
- 1/2 tējkarotes kaltēta oregano
- 1/4 tējkarotes kaltēta timiāna
- 1/4 tējkarotes kaltēta bazilika
- sāls, malti melnie pipari
Pagatavošana:
Cepeškrāsni liek sildīties uz 200 grādiem.
Vistas stilbiņus pārkaisa ar sāli un pipariem pēc garšas.
Divas ēdamkarotes sviesta izkausē liela pannā uz vidēji lielas uguns. Pievieno vistas stilbiņus ar ādas pusi uz leju un apcep no abām pusēm līdz tie kļūst zeltaini brūni. Kad gatavs, noliek malā.
Pannā izkausē atlikušo sviestu, piespiež ķiploku un apcep, regulāri apmaisot. Noņem no uguns.Iemaisa brūno cukuru, medu, oregano, timiānu un baziliku. Pārlej cepamajā traukā un liek klāt vistas stilbiņus.
Liek cepeškrāsnī un cep 25-30 minūtes.
Pasniedz nekavējoties.