Zināms Ivana Berladina nāves iemesls (247)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policijā saņemts ekspertīzes slēdziens par šovasar Liepājā pazudušā un, pēc ilgstošiem meklēšanas pasākumiem, atrastā Ivana Berladina nāves iemeslu, portālu «Apollo» informēja policijā. 

Izmeklēšana kriminālprocesā vēl turpinās.

Ekspertu atzinumā norādīts, ka Ivana Berladina nāve iestājās no vispārējā organisma atdzišanas pazeminātas temperatūras iedarbībā, bet nāves iestāšanās laiku ekspertīze precīzi noteikt nevar.

Pēc visu kriminālprocesā esošo materiālu saņemšanas un apkopošanas, visticamāk, tiks nozīmēta kompleksā ekspertīze, kas, vadoties pēc visiem apstākļiem, liecībām, iegūtās informācijas un citiem aspektiem, cerams, sniegs pilnīgāku ainu.

Savukārt kriminālprocesā, kas uzsākts pēc diviem Krimināllikuma pantiem – 141. panta 2. daļas un 174. panta 2. daļas, izmeklēšana vēl turpinās un sīkākus komentārus par tā gaitu policija šobrīd nesniedz.

141. panta 2. daļa nosaka sodu par tādas personas apzinātu atstāšanu bez palīdzības, kura atrodas dzīvībai vai veselībai bīstamā stāvoklī un kurai nav iespējas saglabāt sevi mazgadības, vecuma, slimības vai savas nevarības dēļ, ja vainīgajam bijusi iespēja sniegt cietušajam palīdzību un bijis pienākums rūpēties par viņu vai arī vainīgais pats viņu nostādījis dzīvībai bīstamā stāvoklī.

126. pantā

174. panta 2. daļa nosaka atbildību par tādām pašām darbībām, ja tās izdarītas pret mazgadīgo, - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Komentāri (247)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu