Žerārs Depardjē apgalvo, ka viņa māte mēģinājusi izraisīt abortu ar adāmadatām (45)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Franču kinozvaigzne Žerārs Depardjē (68) savā jaunajā autobiogrāfijā «Innocent» (tiešā tulkojumā no angļu valodas «Nevainīgs») atklājis, ka māte grūtniecības laikā vēlējusies viņu nogalināt, ziņo «Page Six».

Viņa mēģinājusi izraisīt abortu, dzemdē augošo bērnu sadurot ar adāmadatām, taču zēns par spīti visam piedzimis vesels.

«Tā kā es nebiju gaidīts bērns, un mani vecāki pārliecinājās, lai zinu, ka biju tikai negadījums mātes dzemdē un izdzīvoju adāmadatas, es biju ļoti priecīgs atrasties šeit, un es vienmēr esmu dzīvojis tā, lai būtu kā dāvana citiem. [..] Es esmu mazliet kā kaķis, kuru kāds gribēja noslīcināt, un kurš izkļuva no maisa un attapās krastā,» savā jaunajā grāmatā raksta aktieris.

Depardjē, kurš ir piedalījies jau kopumā apmēram 170 filmās, savā 2014. gada grāmatā «It Happened Like That» («Tas notika tā») pārsteidza sabiedrību, apgalvojot, ka sava mūža laikā strādājis arī par prostitūtu, mašīnu zagli un pat kapu aplaupītāju.

Kā zināms, Depardjē kopš 2013. gada janvāra sākuma ir Krievijas pilsonis un iedzīvotājs – Sočos viņš saņēma pasi no paša Krievijas prezidenta Vladimira Putina.

Par savu lēmumu atteikties no Francijas pilsonības aktieris paziņoja 2012. gada decembrī. Tas notika pēc tam, kad toreizējais Francijas prezidents Fransuā Olands ierosināja ienākumus virs viena miljona eiro gadā aplikt ar 75% nodokli. Vēlāk Francijas valdība tomēr atteicās no nodokļa ieviešanas.

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu