Dailes teātra izrādē piedalīsies dziedātāja Marija Naumova (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Dailes teātris, gatavojoties jaunajai izrādei «Art», pieaicinājis piedalīties arī pašmāju dziedātāju Mariju Naumovu.

Sociālajā vietnes «Facebook» Dailes teātra oficiālajā lapā redzams, ka teātra aktieri, kā arī režisors Dž.Dž.Džilindžers aizvada pirmo mēģinājumu gaidāmajai izrādei, kas pirmizrādi Dailes teātra lielajā zālē piedzīvos 17. novembrī.

Franču dramaturģes Jasmīnas Rezā luga «Art» saņēmusi Lorensa Olivjē balvu kā gada labākā komēdija (1998) un Tonija balvu kā gada labākā luga (1998).

Marks, Seržs un Ivans ir bijuši draugi ilgu laiku. Bet tagad Seržs ir nopircis dārgu gleznu - audeklu, kas nokrāsots baltā krāsā ar šaurām baltām šķērslīnijām. Kad Marks šo gleznu nosauc par «mēslu», tā ir īsta katastrofa un smags izaicinājums viņu draudzībai. Ivans, kuram nav sava viedokļa un - pēc draugu domām - par visu nospļauties, cenšas samierināt abus savus draugus. Kaut kādam veselajam saprātam taču jābūt!

Izrādē piedalās Artūrs Skrastiņš (Marks), Juris Žagars (Seržs) un Ģirts Ķesteris (Ivans).

Marija Naumova ir krievu izcelsmes Latvijas dziedātāja. Vislielākais Naumovas panākums ir uzvara 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā ar dziesmu «I Wanna».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu