«Prāta vētra» ieraksta kopīgu dziesmu ar «Ewert and the Two Dragons» (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Cīrulis

Ir pagājis vairāk kā gads kopš Renārs Kaupers un Everts Sundja uz pāris dienām ieslēdzās virtuvē un sāka strādāt pie kādas dziesmas skices. Abiem «virtuves biedriem» pa šo laiku ir pievienojušies vēl septiņi līdzautori un divu grupu – «Ewert and the two dragons» un «BrainStorm» (Prāta Vētra)  sadarbības rezultāts ir brīnišķīga dziesma «We wait for the light» . 

Ar grupu «Ewert and the Two Dragons» Latvijā nav jāiepazīstina. Igauņu puiši jau pirms vairākiem gadiem ir paspējuši iekarot klausītāju sirdis, vairākas reizes ir uzstājušies Latvijā ar solo koncertiem, kā arī piedalījušies mūzikas festivālos. 

Dziesma ir abu grupu dalībnieku kopdarbs. Ieraksta pirmais posms notika Tallinā, vēlāk dziesma ieguva jaunas melodiskas līnijas, bet tad uz vairākiem mēnešiem darbs pie tās apstājās. Palīgā nāca zviedru draugi Povels Olssons un Davids Larsons, kuri iepriekš ir piedalījušies arī dziesmas «Debesis iekrita tevī» aranžēšanā. Tā nu ar triju valstu - Igaunijas, Latvijas un Zviedrijas – spēku ir tapusi jaunā dziesma.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu