Lasvegasas šāvēja «slepenā dzīve»: Policija nekādi nespēj noskaidrot motīvu (70)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lasvegasas šāvējs Stīvens Padoks dzīvojis «slepenu dzīvi», kas policijai joprojām sagādā lielas grūtības noskaidrot slepkavas iespējamo rīcības motīvu. 

Kā vēsta «Independent», simtiem policijas darbinieku ir pavadījuši vairākas dienas, cenšoties noskaidrot, kāds bijis spēlmaņa rīcības motīvs, kurš savu ieroču arsenālu krājis vairākas desmitgades.

Policija izvērtējusi katru iespējamo detaļu, kas «likusies satraucoša». Pagaidām gan policijai nav izdevies gūt apliecinājumus par Padoka dzīves ēnas pusi, jo viņa draudzene vīrieti aprakstījusi kā «laipnu, rūpīgu un klusu».

Ēriks Padoks, slepkavas brālis, kurš palīdz izmeklēšanai, norādījis, ka «Stīvens bija visai noslēgts cilvēks. Tāpēc par viņu nevar neko daudz atrast».

Kā izmeklēšanai izdevies noskaidrot, pēdējo desmitgažu laikā Padoks krājis un veidojis ieroču arsenālu, kuru arī licis lietā apšaudē. Vietējās policijas pārstāvis norādījis, ka «ir pavadītas vairākas dienas, cenšoties atrast kaut ko saistībā ar viņa dzīvi. Padoks dzīvoja slepenu dzīvi, par kuru daudz kas nekad netiks atklāts».

Policija paudusi bažas, ka Padokam kādā dzīves brīdī varētu būt bijuši palīgi, kas piegādājuši ieročus. Vislielākā mistērija ir saistībā ar Padoka slepeno dzīvi - neviens, pat paši tuvākie cilvēki nav pat nojautuši par Padoka briesmīgajiem plāniem.

Komentāri (70)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu