Foto: Skaistumkonkursā kronēta pasaulē skaistākā sieviete ratiņkrēslā (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Polijas galvaspilsētā Varšavā svētdien, 8. oktobrī, norisinājās skaistumkonkursa «Miss Wheelchair 2017» fināls, kurā tika noskaidrota pasaulē skaistākā sieviete ratiņkrēslā, ziņo ārvalstu mediji.

«Miss Wheelchair 2017» ir pirmais skaistumkonkurss, kurā piedalās sievietes ratiņkrēslos. 8. oktobrī par pasaulē skaistāko sievieti ratiņkrēslā tika kronēta 23 gadus veca psiholoģijas studente Aleksandra Čičikova no Baltkrievijas.

«Cīnies ar savām bažām un bailēm,» Čičikova atklāja skaistumkonkursa fināla dienā pēc tam, kad finālistes bija demonstrējušas savu valstu nacionālos tērpus un vakartērpus.

«Miss Wheelchair» skaistumkonkursa mērķis ir mainīt uzskatus par sievietēm ratiņkrēslos. Gluži tāpat kā citos skaistumkonkursos, arī šī notikuma finālistes vairākas dienas piedalījās mēģinājumos, fotosesijās, konferencēs un dažādās vizītēs.

Skaistumkonkursā piedalījās dalībnieces no Angolas, Baltkrievijas, Brazīlijas, Kanādas, Čīles, Francijas, Gvatemalas, Indijas, Itālijas, Meksikas, Moldovas, Nīderlandes, Polijas, Krievijas, Dienvidāfrikas, Ukrainas un Amerikas Savienotajām Valstīm.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu