Foto: Andželīna Džolija pēc sarežģītā perioda atkal izskatās laimīga (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lai arī amerikāņu aktrise Andželīna Džolija vēl nesen pārcieta sarežģītu dzīves periodu, šķiroties no aktiera Breda Pita, šķiet, ka šobrīd viņa ir emocionāli atlabusi. Trešdien, 11. oktobrī, Džolija Losandželosā apmeklēja filmas «Faces Places» pirmizrādi.

Apmeklējot «Faces Places» pirmizrādi Losandželosā, Džolija bija tērpusies bēšas krāsas apmetnī, tomēr, neskatoties uz vienkāršo apģērbu, fani un ārvalstu mediji nevarēja nepamanīt žilbinošo smaidu aktrises sejā.

Džolija labprāt pozēja fotogrāfiem, kā arī smējās, uzņēma kopīgas fotogrāfijas un labi pavadīja laiku kopā ar filmas režisori Anjēzi Vardu. Pēdējā laikā aktrise arvien vairāk piedalās publiskos pasākumos, kā arī intervijās atzinusi, ka ir gatava atgriezties pie darba pienākumiem.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits izšķīrās 2016. gada septembrī. Gandrīz vienu gadu pēc notikušā aktrise izvairījās no publiskiem pasākumiem un nekomentēja notikušo, veltot visu laiku ģimenei.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu