Džekija Čana meita paziņo, ka ir lesbiete un tiekas ar 30 gadus vecu sievieti (71)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aktiera Džekija Čana (63) meita Etta Ng (17), kura dzimusi pēc dēkas ar skaistumkaralieni Elēnu Ng (Elaine Ng), ar vairākiem ierakstiem sociālajā tīklā «Instagram» paziņojusi, ka ir lesbiete.

Foto: Reuters/Scanpix

17 gadus vecā meitene arī pateicās saviem faniem un teju 30 gadus vecajai partnerei Endijai Otumai (Andi Autumn) par lielo atbalstu: «Cilvēki no visas pasaules ir snieguši mums atbalstu, kamēr Honkongas mediji turpina mūs izsmiet.

Esmu uzaugusi pasaulē, kurā valda negatīvisms un neiecietība, bet esmu nonākusi līdz tam, ka vēlos izmantot savu pieredzi, lai paustu savu patiesību un palīdzētu citiem, kas ir līdzīgi man. Par laimi es esmu augusi kopš tā laika, kad biju bezspēcīga un nepārliecināta par to, ko pasaule man var dot. Paldies jums par mīlestību un spēju pieņemt.»

Kā zināms, 2015. gada intervijā ar britu mediju «The Express» Etta izteicās, ka viņai nav draudzīgu attiecību ar slaveno aktieri: «Viņš nav mans tētis. Man pret viņu nav jūtu. Viņš ir mans bioloģiskais tēvs, bet viņš nav manā dzīvē.»

Džekijam Čanam ir arī 34 gadus vecs dēls Džeisī (Jaycee) no sievas Džonanas Linas (Joan Lin).

 

I am in awe at the amount of support and love poured my way. I am speechless at how followers went to my Girlfriend @andiautumn and my account to show us both so much positivity. People all over the world have been rooting us on as Hong Kong media continues to mock. I’ve grown up in a world of negativity and close mindedness but I am at that point where I realise that I can use my experience to tell my truths and help others just like me. Thankfully I’ve grown since the days I was powerless and uncertain what the world has for me. Thank you for the enormous outpour of love and acceptance. ?❤️???? 我對於大家的支持和愛感到十分驚喜與感激。你們在我和我女朋友 @andiautumn 的instagram户口留下的正能量實在令我感恩。多謝來自世界各地的你們給我的祝福,令我感到恩惠,當香港傳媒不斷去評論我的生活時,令我感受到無比的壓力。我從小在一個佈滿負面和封閉的環境下長大,但是隨著社會進步,我希望能夠利用我的故事來説出真相從而幫助其他和我處境一樣的人。我曾經對於世界和未來感到非常無助和迷惘,但慶幸身邊一直有不同的人去支持和鼓勵我,令我想通了,成長了。最後我想再次多謝大家的關懷和接受。?❤️??? #lgbt #androgynous #lgbtqai #loveislove #lovewins #lovealwayswins #lesbian #love #support #? #androgynous #queer #gay #gaygram #loveyourself #advocacy

A post shared by @stolenmilktea on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu