VL-TB/LNNK kongresā plāno divu līdzpriekšsēdētāju vietā ievēlēt vienu partijas vadītāju (309)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pašlaik nacionālajai apvienībai «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) ir divi līdzpriekšsēdētāji, tomēr decembrī gaidāmajā kongresā paredzēts ievēlēt vienu priekšsēdētāju.

Līdz šim VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētāju pienākumus pienākumus pilda Raivis Dzintars un Gaidis Bērziņš. Savukārt 9. decembrī partija pulcēsies uz kongresu, kur, lemjot par partijas vadību, tiks ievēlēts viens priekšsēdētājs.

Dzintars aģentūrai LETA apstiprināja, ka plāno kandidēt uz šo amatu, bet Bērziņš pagaidām konkrētu atbildi uz šo jautājumu nesniedza.

Nacionālā apvienība pārtapa vienā partijā, apvienojoties «Visu Latvijai!» un «Tēvzemei un brīvībai»/LNNK. Abas partijas 2010. gadā konsolidējās vienā organizācijā un sāka kopīgu darbību zem vienota nosaukuma - nacionālā apvienība. Vēlāk, 2013. gadā, partija pieņēma vairākus lēmumus, lai abas politiskās organizācijas varētu apvienoties vienā partijā.

Komentāri (309)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu