Pēc iepazīšanās naktsklubā amerikāniete apprec Etiopijas princi (64)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram.com/chezariana/

Lai arī varētu šķist, ka naktsklubs nav īstā vieta, kur sieviete var iepazīties ar savu topošo vīru, amerikāņu izcelsmes sievietei Arianai Ostinai tas tomēr ir izdevies. Septembra sākumā Ostina greznā kāzu ceremonijā salaulājusies ar Etiopijas princi Džoelu Makonenu, ziņo ārvalstu mediji.

33 gadus vecā Ariana Ostina pirms 12 gadiem bija devusies izklaidēties uz kādu naktsklubu Vašingtonā. Tieši tur viņa iepazinās ar savu topošo vīru. Lai arī sākotnēji princis Džoels neatklāja, ka ir Etiopijas imperatora Hailes Selasija I mazmazdēls, pēc vairākām tikšanās reizēm to uzzināja arī Ariana.

Džoels un Ariana apprecējās 9. septembrī. Kāzu ceremonijā piedalījās 13 priesteri un abiem jaunlaulātajiem galvā bija kroņi.

Princis Džoels ir dzimis Romā un strādā par juristu. Savukārt Ariana Hārvardas universitātē ieguvusi maģistra grādu mākslas izglītībā.

Komentāri (64)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu