Sudrabas partijas kongress noslēdzas aiz slēgtām durvīm (178)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Partijas «No sirds Latvijai» kongresa otrā daļa šodien tika sarīkota aiz slēgtām durvīm, un politiskā spēka biedri tajā sprieda par rezolūcijām. Kongresa sākums bija atklāts, un to varēja vērot plašsaziņas līdzekļu pārstāvji. Kongresa pirmajā daļā bija partijas līderu runas, Revīzijas un Ētikas komisijas atskaite, kā arī debates.

Pēc tam kongresa vadītājs norādīja, ka pēc pusdienām kongress turpināsies bez plašsaziņas līdzekļu klātbūtnes. Slēgtajā daļā bija paredzētas diskusijas grupās par kongresa rezolūciju un priekšlikumiem rezolūcijas īstenošanai.

Pēc diskusijām tika apstiprināta partijas rezolūcija, kas paredz konkrēti veicamos pasākumus nodokļu, izglītības, kā arī uzņēmējdarbības attīstības jomā. Partijas paziņojumā uzsvērts, ka ir svarīgi panākt, ka Latvijas izglītība ir starp trīs atzītākajām Eiropā, valsts atbalsta zinātniekus un tā kļūst par jaunuzņēmumu līderi Eiropā. Tieši tāpēc ir nepieciešam godīga un taisnīga nodokļu politika, kas kalpo tautsaimniecības interesēm, nevis budžeta pildīšanai un ierēdņu vēlmju apmierināšanai, raksta partija.

Jautājumos, kas saistīti ar partiju kongresu norisi, piemēro Biedrību un nodibinājumu likumu. Šajā likumā ir teikts, ka biedru sapulces notiek atklāti, tomēr biedru sapulce arī var pieņemt motivētu lēmumu par citādu sapulces norises kārtību.

Parasti politisko spēku kongresi norisinās atklāti.

Komentāri (178)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu