«Rimi Latvia» atver jaunu mazā formāta veikalu Rīgā (80)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Rīgā SIA «Rimi Latvia» atklājusi jaunu mazā formāta veikalu, aģentūru LETA informē uzņēmuma SIA «Rimi Latvia» pārstāve Inga Bite.

Veikals atrodas Brīvības ielā 49/53, tā platība ir 195 kvadrātmetri. Līdz ar šī veikala izveidošanu radītas 18 jaunas darba vietas.

Veikala iekārtojums un tā klāsts ir pielāgots pircēju vajadzībām, ņemot vērā tādus faktorus kā iepirkšanās ātrums un ērtība. Klientiem būs iespēja pašiem sagatavot savu maltīti līdzņemšanai no salātu, suši vai auksto ēdienu bāra, kā arī pagatavot kafiju un citus karstos dzērienus. Veikalā darbosies arī viena pašapkalpošanās kase.

Tāpat kā citos jaunuzceltajos un rekonstruētajos veikalos, arī Brīvības ielas «Rimi» veikalā ir izmantotas videi draudzīgās CO2 aukstumsistēmas un LED gaismas, virzot Rimi pretim izvirzītajam mērķim līdz 2020.gadam kļūt par klimatam neitrālu uzņēmumu.

Kopumā šis ir trešais mazā formāta «Rimi» veikals. Pirmais šī formāta veikals atvērts 2015.gadā, tas atrodas Grēcinieku ielā 22-1, bet otrs atvērts pērn un atrodas Merķeļa ielā 21.

Kā liecina «Firmas.lv» dati, «Rimi Latvia» pagājušajā gadā strādāja ar 830,874 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 5,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieaugusi par 17%, sasniedzot 32,079 miljonus eiro. Patlaban «Rimi Latvia» tīklā ir 121 trīs formātu veikals - 31 «Rimi» hipermārkets, 47 «Rimi» veikali un 43 zemo cenu veikali «Supernetto». «Rimi» un «Supernetto» veikali darbojas 27 Latvijas pilsētās.

Kompānijas «Rimi Latvia» vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas mazumtirdzniecības koncernam «ICA Group» piederošais «Rimi Baltic».

Komentāri (80)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu