Džilindžera sieva atrāda šmaugo vidukli (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Grencberga

Dailes teātra mākslinieciskā vadītāja Dž.Dž.Džilindžera sestā sieva Inga Grencberga var lepoties ar skaistu ārieni - viņa sociālajos tīklos regulāri dalās ar savām gaitām sporta zālē un nu atzinusi, ka fantastiskos rezultātus sasniegusi trīs mēnešu laikā.

36 gadus vecā pārdošanas menedžere Grencberga sociālajā vietnē «Facebook» dalījusies ar foto, kurā redzama viņas apbrīnojamā figūra un uztrenētā vēdera prese. 

«Vajag ļooooti lielu gribasspēku! Vispirms jau pēc garas darba dienas saņemties un aiziet uz sporta zāli! Tas daudz grūtāk nekā neēst bulciņas un nelikt kafijai cukuru,» tā pie publiskotā foto raksta režisora daiļā sieva. Kā izrādās, šādu rezultātu viņa sasniegusi trīs mēnešu laikā.

Grencbergas draugi un tuvinieki komentāru sadaļā neslēpj bažas par to, vai Inga gana daudz ēd, tomēr tumšmatainā būtne atklāj, ka labprāt pamielojas ar kādu kūciņu un nesmādē latviešu tradicionālo karbonādi.

Kā zināms, Džilindžers un Grencberga mija gredzenus pērnā gada maijā. Režisors ir divu meitu tēvs, bet Inga Grencberga no iepriekšējām attiecībām audzina dēlu.

 

Izvingrot pirmdienu ... ievingrot jaunu darba nedēļu ... #velo #tabata #core #streching

A post shared by Inga Grencberga (@grencberga) on

 

A post shared by Inga Grencberga (@grencberga) on

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu