Andersone uzdāvina Kardašjanai mākslīgo kažoku un aicina nenēsāt dabīgās kažokādas! (12)

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press/Splash

Aktrise, modele Pamela Andersone izlēmusi TV zvaigznei, modes dāmai Kimai Kardašjanai jau laikus nosūtīt Ziemassvētku dāvanu, proti, mākslīgās kažokādas kažoku.

Pamela dāvanu papildinājusi ar vēstuli, kurā lūdz Kimu Kardašajanu atteikties no savas kaislības - nēsāt dabiskās kažokādas. Andersone, kas ir liela dzīvnieku tiesību aizstāve un PETA organizācijas goda biedre, šo lūgumu skaidro ar labu piemēru visai sabiedrībai.

Kažoks, kuru Pamela Kimai nosūtīja no Francijas, bija košā koraļļu krāsā, un to darinājis krievu zīmols «Only Me Eco Fur». Izrādās, šī kompānija sadarbībā ar Pamelu ir jau radījusi mākslīgās kažokādas līniju. Un, iespējams, šī aktivitāte arī ir labs mārketinga triks, lai sabiedrība par to uzzinātu. Šāda kažoka cena ir aptuveni 500 dolāru, kas Kimas garderobes apmēriem ir nieks.

Памела Андерсон (@pamelaanderson) призвала Ким Кардашьян (@kimkardashian) отказаться от натурального меха. ❤ «Дорогая Ким, было приятно видеть тебя на нью-йоркской Неделе моды. Я рада, что мы давно дружим, и я знаю, что ты прекрасный человек с большим сердцем. Я пишу тебе с просьбой о сострадании к настоящим жертвам моды — животным, которые были убиты ради меха. Ты знаешь, что я люблю тебя, и ты можешь быть героем для животных и отличным примером для своих фолловеров, отказавшись от натурального меха этой зимой». Памела привела в пример первую леди США Меланию Трамп, отказавшуюся от натурального меха. #onlyme #pamelaanderson #onlymestore #kimkardashian

A post shared by Шубы из экомеха Only Me (@onlymestore) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu