Latvijas austrumos sniegs saglabāsies un nākamnedēļ vēl pieaugs (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uzsnigušais sniegs lielā daļā Vidzemes un Latgales saglabāsies, turklāt brīvdienās brīžiem debesis skaidrosies un parādīsies saule, prognozē sinoptiķi.

Sestdienas naktī vēl daudzviet, bet dienā tikai vietām valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāmi nelieli nokrišņi - slapjš sniegs un lietus. Dienas gaitā Kurzemē debesis skaidrosies un uzspīdēs saule. Gaisa temperatūra gan dienā, gan naktī būs līdzīga - 0..+5 grādi.

Svētdienas naktī, kad debesis daudzviet skaidrosies, kļūs vēsāks, temperatūra valsts lielākajā daļā pazemināsies līdz 0..-4 grādiem, bet Kurzemes un Vidzemes rietumos siltāks - +1..+4 grādi. Dienā valsts rietumu un centrālajā daļā brīžiem lietus un slapjš sniegs, savukārt austrumos bieži uzspīdēs saule. Temperatūra no -1 grāda valsts austrumos līdz +5 grādiem piekrastē.

Nākamās nedēļas sākumā Vidzemē un Latgalē lielākoties valdīs neliels sals, citviet temperatūra biežāk pakāpsies mazliet virs nulles. Atkal bieži gaidāmi nokrišņi, kas pārsvarā būs sniegs un slapjš sniegs, piekrastē arī lietus.

Sniga sega, kas šorīt izveidojusies lielā daļā Latvijas, saglabāsies Vidzemē un Latgalē, turklāt šajos reģionos tā nākamnedēļ vēl pieaugs.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu