Sudraba: Nevajag pārvērtēt divu deputātu izstāšanās no NSL nozīmīgumu (71)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

«No sirds Latvijai» (NSL) Saeimas frakcija turpinās savu ierastu darbu arī pēc deputātu Silvijas Šimfas un Arvīda Platpera izstāšanās no NSL un šī politiskā spēka frakcijas, aģentūrai LETA sacīja NSL līdere Inguna Sudraba.

«Uzskatu, ka nevajag pārvērtēt šī soļa nozīmīgumu. Frakcija turpinās savu ierastu darbu, īstenojot vēlētājiem dotus solījumus,» teica politiķe. Deputāti viņu ir informējuši par savu lēmumu.

Šimfa un Platpers iesnieguši dokumentu par izstāšanos no partijas, apliecināja Sudraba. Savukārt iesniegumi par to, ka šie deputāti turpinās darbu kā pie frakcijām nepiederošie parlamentārieši, jāiesniedz Saeimas Prezidijam.

Kā ziņots, Šimfa un Platpers šodien paziņoja par izstāšanos no NSL. Deputāti savu turpmāko darbību politikā saista ar Latvijas Reģionu apvienību (LRA).

NSL ir parlamenta opozīcijas frakcija. Tajā līdz šim strādāja septiņi deputāti, bet līdz ar Šimfas un Platpera izstāšanos paliks pieci, kas ir minimālais skaits frakcijas nodibināšanai. Arī LRA Saeimā strādā opozīcijā, tomēr socioloģiskie pētījumi rāda, ka tai ir lielākas iespējas iekļūt nākamajā Saeimā nekā NSL.

Komentāri (71)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu