Otrdienas rītā vietām nedaudz līst un snieg (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Otrdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, tādēļ gaisa temperatūra Austrumlatvijā nav noslīdējusi zemāk par -2..-4 grādiem, savukārt vietām piekrastē gaiss iesilis līdz +4 grādiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Vietām - galvenokārt Kurzemē un Vidzemes rietumu daļā - nedaudz līst un snieg. Ceļi apledojuši arī vietām citviet valstī. Daudzviet dūmaka. Pūš lēns vējš.

Rīgā apmācies laiks, iespējami nelieli nokrišņi un apledojums. Pūš lēns dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra -1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,5 grādiem Zosēnos līdz +3,6 grādiem Ventspilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 18.decembrī bija +19 grādu Grieķijas salās un +22 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -30 grādu Skandināvijas ziemeļos.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu