Valsts lielākajā daļā - lietus, atkala un sniegs (55)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Agrā ceturtdienas rītā Latvijas lielākajā daļā sākušies nokrišņi - lietus, atkala un sniegs, liecina meteoroloģiskā informācija. Valsts austrumos un dienvidaustrumos vēl nav sācis snigt. Debesis nomākušās, daudzviet dūmaka.

Kurzemē pārsvarā apmierinoši braukšanas apstākļi, pārējā valstī ceļi daudzviet apledo un apsnieg.

Dienvidu, dienvidrietumu vējš brāzmās pūš līdz 7-12 metriem sekundē, piekrastē reģistrētas brāzmas līdz 17 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra no -4 grādiem Alūksnes apkaimē līdz +5 grādiem Kurzemes rietumkrastā.

Rīgā rīta agrumā neliels lietus un atkala; gaidāma stipra snigšana. Dienvidu vējš brāzmās pūš līdz desmit metriem sekundē, gaisa temperatūra nulle grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijā bija no -3..-4 grādiem valsts galējos austrumos līdz +4..+5 grādiem Kurzemes rietumu piekrastē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 20.decembrī bija +18..+19 grādu Portugālē un Spānijā, kā arī +21 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -20 grādu Alpu kalnos un Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu