Anna Rozīte ar mazo meitiņu devusies pārgājienā Kaukāza kalnos

Foto
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ rozite

Pašmāju TV raidījumu vadītāja Anna Rozīte pēc nesen aizvadītajām kāzām pavada laiku ceļojot – nesen viņa ar vīru devās ceļojumā uz Franču Rivjēru, savukārt nesen, kopā ar meitu, devās pārgājienā Kaukāza kalnos.

Ar krāšņajiem skatiem no ceļojuma Rozīte dalījās savā sociālā tīkla “Instagram” kontā, fotogrāfijās kopā pozējot ar savu nepilnus piecus gadus veco meitu Emīliju.

TV raidījumu vadītāja pastāstīja, ka pati pirmo reizi Kaukāza kalnos bija 4 gadu vecumā, tādēļ uzskata, ka bijis īstais laiks meitai parādīt, ko nozīmē “īsts pārgājiens un kalni”.

“Jāatzīst, ka biju nedaudz uztraukusies, vai neesmu uzlikusi viņai pārāk augstu latiņu uzreiz pirmajā reizē, bet viņa nevienā brīdī nežēlojās, ka viņai tas būtu par grūtu, ko nevarētu teikt par mums - pieaugušajiem, kuri brīžiem “mira nost” zem savām mugursomām. Tāpēc pieredze mums ir ļoti pozitīva! Izskatās, ka tas bija labs sākums mūsu kopīgajiem piedzīvojumiem arī nākotnē,” rakstīja Rozīte.

Kopumā Rozīte ar meitu 3 dienu laikā nogāja 27 kilometrus +35 grādu karstumā. 

Tagad gan Rozīte jau publicēja kopīgu fotogrāfiju ar meitu no Maskavas, smagās mugursomas nomainot pret vasarīgākiem tērpiem.

 

Es pirmo reizi biju Kaukāza kalnos 4 gadu vecumā (laikam jau “gāju pārgājienā” daļēji ar pieaugušo palīdzību, kuri periodiski mani nesa ?, bet nu tomēr! :) pēc tam esmu bijusi šādos pārgājienos ar dažādu gadu pauzēm vēl kādas reizes 5 vai pat 6, kurš gan to vairs var atcerēties?! ? Laikam mīlestību uz kalniem vairs nevar ? “izslēgt”. Un šogad likās, ka nu jau ir laiks arī Emīlijai parādīt, ko nozīmē īsts pārgājiens un kalni. Jāatzīst, ka biju nedaudz uztraukusies vai neesmu uzlikusi viņai pārāk ? augstu latiņu uzreiz pirmajā reizē, bet reāli viņa nevienā brīdī nežēlojās, ka viņai tas būtu par grūtu, ko nevarētu teikt par mums - pieaugušajiem, kuri brīžiem “mira nost” ? zem savām mugursomām. Tāpēc pieredze mums ir ļoti pozitīva! Izskatās, ka tas bija labs sākums mūsu kopīgajiem piedzīvojumiem arī nākotnē :)

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu