Deividam Bekhemam būs pašam savs kulinārijas šovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Futbola leģenda Deivids Bekhems ir iecerējis sekot drauga, šefpavāra Gordona Remzija pēdām un kļūt par TV kulinārijas guru, vēsta ārvalstu mediji.

Bekhems šobrīd kārto vienošanos ar kanālu “Food Network”, lai viņam tiktu piešķirts 10-15 minūšu laiks viņa kulinārijas TV sērijām.

Kanāls uzrunāja futbolistu, producentiem uzskatot, ka Bekhema veselīgo kokteiļu un ēdienu gatavošanas demonstrēšana ļoti patiks cilvēkiem. Bekhems piesaistīja “Food Network” uzmanību, pēdējā laikā pāris reizes parādoties Remzija šovā.

“Viņš nav tikai vēl viena slavenība, kura piedalās kā viesis, lai pasmietos kulinārijas šovā. Viņam pašam ir plašas zināšanas par fitnesa uzturu, tādēļ viņām nepieciešams savs šovs,” atklāj kanāla pārstāvis.

 

Happy pancake day kids ( And Grown Ups ) #pancakeday @gordongram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Aizraušanos ar kokteiļu receptēm Bekhemam iemācīja viņa personīgais treneris Tegans Heinings. “Tegana enerģijas dzērienu receptes ir leģendāras, un es esmu pārliecināts, ka Deivids gribēs iedvesmot fitnesa entuziastus un gardēžus ar savu šovu.”

Uzskatīta, ka šovs tiks veidots, izmantojot vienu no Remzija producēšanas uzņēmumiem, un līdz skatītājiem tas ekrānos varētu nonākt nākamā gada sākumā.

Bekhems jau iepriekš ir parādījis savas kulinārijas iemaņas 2014. gada dokumentālajā filmā “Into The Unknown”.

 

Making the perfect Cafecito with Yaqui ☕ #lovingCubanCoffee ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu