Čārlijs Šīns piedzīvo “drausmīgu finansiālo krīzi” (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Aktieris Čārlijs Šīns publiski paziņoja, ka viņš vairs nevar atļauties maksāt bērnu pabalstus Denīzei Ričardsai un Brūkai Millerei, naudas trūkumā vainojot Holivudu, jo “tā ir uzgriezusi viņam muguru”.

Bijusī seriāla “Divarpus vīri” zvaigzne iesniedza pieprasījumu tiesā mainīt bērnu pabalstu, ko viņš šobrīd maksā bijušajām sievām, sakot, ka viņa krietnais ienākumu kritums neļauj vairs segt ikmēneša summu.

“Es vairs nespēju atrast pastāvīgu darbu, jo esmu iekļauts melnajā sarakstā daudzos izklaides industrijas aspektos,” paskaidroja Šīns.

Šobrīd viņš Ričardsai maksā 20 000 ASV dolāru mēnesī par savām divām meitām – Semu un Lolu, savukārt Millerei maksā 55 000 ASV dolāru mēnesī par dēliem Bobu un Maksu.

Šīns apgalvo, ka ir iekļuvis “drausmīgā finanšu krīzē”, atklājot, ka viņam ir palikuši iekrāti mazāk nekā 10 miljoni ASV dolāru. Papildus bērna pabalstiem viņš maksā miljoniem dolāru savam advokātam un bankai par hipotēku.

Šīna pieprasījuma izskatīšana paredzēta septembrī.

 

a gaggle of awe sum!!

A post shared by Charlie Sheen (@charliesheen) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu