"Chelsea" līdz 2020.gadam pagarina līgumu ar pussargu Pedro

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FRANK AUGSTEIN/AP

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" līdz 2020.gadam pagarinājis līgumu ar spāņu pussargu Pedro Eljezeru Rodrigesu Ledesmu jeb vienkārši Pedro.

Iepriekšējam līgumam vajadzēja noslēgties nākamajā vasarā, bet tagad tas pagarināts par vēl vienu sezonu.

"Man bija ļoti svarīgi palikt "Chelsea" sastāvā. Šeit jūtos komfortabli, gribu izcīnīt vēl titulus un trofejas. Ceru palīdzēt komandai ar gūtiem vārtiem," "Chelsea" citē 31 gadu vecā futbolista teikto.

Iepriekšējā sezonā Pedro 31 premjerlīgas spēlē guva četrus vārtus. Viņš "Chelsea" kreklā aizvadīji 131 spēli, kurā guvis 28 vārtus.

Pedro līdz 2015.gadam spēlēja Spānijas grandā "Barcelona", bet pēc tam pievienojās "Chelsea" vienībai, kas par viņu samaksāja 21 miljonu sterliņu mārciņu (23,6 miljonus eiro).

Pedro "Barcelona" sastāvā trīs reizes triumfēja UEFA Čempionu līgā un piecas reizes tika kronēts par Spānijas čempionu, bet ar "Chelsea" viņš pērn uzvarēja arī Anglijas premjerlīgā.

Spāņu pussargs 2010.gadā ar izlasi triumfēja Pasaules kausā, bet divus gadus vēlāk kļuva par Eiropas čempionu. Pedro Spānijas izlasē aizvadījis 64 spēles, kurās guvis 17 vārtus.

"Chelsea" aizvadītajā sezonā premjerlīgā ieņēma piekto vietu. Tas neļāva vienībai kvalificēties UEFA Čempionu līgas turnīram, tāpēc gaidāmajā sezonā londoniešiem nāksies spēlēt UEFA Eiropas līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu