Leģendārais Nokia 8110 jeb "banāntelefons" ienāk Latvijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

HMD Global, Nokia tālruņu ražotājs, paziņojis par Nokia 8110 jeb “banāntelefona” ienākšanu Latvijas tirgū. 

Leģendārais Nokia 8110 tālrunis jaunā versijā ar 4G atgādina plaši pazīstamo atbīdāmo tālruni, kas visiem labi zināms no filmas "The Matrix”. Oriģinālais tālruņa dizains nodrošina visu nepieciešamo funkcionalitāti, kas tiek pieprasīta no mūsdienu viedtālruņa. 

Pazīstamā un vienkāršā saskarne jeb interfeiss ir ērts lietošanai ikvienam. Tālrunis ir aprīkots ar intuitīvu taustes mehānismu un atbīdāmo mehānismu zvanu saņemšanai un pabeigšanai. Nokia 8110 piemīt patīkami pārsteidzoša funkcionalitāte, kā arī visiem Nokia tālruņu modeļiem raksturīgā kvalitāte un izturība. Nokia 8110 ir lieliska izvēle tiem, kuri vēlas leģendāro tālruni ar 4G vai tiem, kuriem nepieciešama rezerves ierīce. Tālrunī pieejams App Store, kas sniegs iespēju izmantot Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook un Twitter, iespēju sūtīt un saņemt e-pastus vai importēt kontaktus un sinhronizēt kalendāru ar Outlook vai Gmail. Ar Nokia 8110 varēsiet būt drošs, ka vienmēr būsiet sasniedzams, savukārt skaņas pārraidi tīklā šim tālrunim nodrošina VoLTE tehnoloģija. Lai nodrošinātu Nokia 8110 nevainojamu darbību un ātrumu, Nokia 8110 piedāvā Qualcomm® 205 mobilo platformu. Zīmola fanus savukārt iepriecinās tālrunī atrodamā spēle “Čūska”.

Nokia 8110 pieejams divās krāsās – tradicionāli melnā un banānu dzeltenā. Tālruni var iegādāties lielākajos elektronikas preču veikalos un pie mobilo sakaru operatoriem par vidējo mazumtirdzniecības cenu €89.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu