Alla Pugačova 2 mēnešu laikā zaudējusi 20 kilogramus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/maxgalkinru

Pēdējos gados Krievijas estrādes dīvas Allas Pugačovas fani ir pamanījuši, ka 69 gadus vecā mūziķe ir krietni novājējusi. Kā izrādās, Pugačovai ir savs personīgais uztura speciālists, kura pakalpojumus ir sācis izmantot arī mūzikas producents Andrejs Razins.

Pēc Razina vārdiem, speciālists palīdzēja Pugačovai, kad viņa bija kļuvusi “pārāk apaļīga”. “Ārsts periodiski viņai pievērsa uzmanību, un kopā ar viņu Alla 2 mēnešu laikā zaudēja vairāk nekā 20 kilogramus.”

Pašam producentam pie Pugačovas dietologa mēneša laikā ir izdevies zaudēt 6 kilogramus, taču, tā kā septembrī viņam apritēs 55 gadi, Razins vēlas zaudēt vēl 6 kilogramus.

Razins piebilda, ka Pugačovas diēta ir stingra, bet efektīva. “Jāēd ir mazliet un noteiktās stundās, turklāt produktiem jābūt proteīnu pilniem. Pēc sešiem ārsts man kategoriski aizliedz ēst, turklāt dienā jāizdzer pusotrs litrs ūdens.”

 

Счастлив, когда моя любимая счастлива ?

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

 

❤️

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu