Vladimirs Kļičko pēc paparaci uzņemtiem foto izšķīries no aktrises Penetjēras (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Pēc deviņu gadu ilgām attiecībām 42 gadus vecais ukraiņu bokseris Vladimirs Kļičko izšķīries no 28 gadus vecās ASV aktrises Heidenas Penetjēras. Pāris apstiprināja šķiršanos īsi pēc tam, kad paparaci pieķēra aktrisi staigājam sadevušos rokās ar kādu vīrieti Losandželosā – vakara kompanjoni aizvadīja kopīgas vakariņas un paparaci priekšā pat uzgrieza deju.

Kā ziņo pārim tuvu stāvoši avoti, šobrīd viņi koncentrējas uz abu kopīgās trīs gadus vecās meitas Kaijas audzināšanu. “Kaija galvenokārt ir kopā ar savu tēvu un viņa ģimeni Eiropā un Floridā. Tāpat viņi pavada laiku arī visi trijatā ar Heidenu. Vladimira un Heidenas attiecības ir lieliskas. Viņi ir liela daļa no viens otra dzīves un turpinās tādi būt.”

Šobrīd aktrise ir atgriezusies uz dzīvi Losandželosā.

Pāra šķiršanos apstiprina arī Penetjēras māte. “Šobrīd manas meitas dzīvē notiek daudzas pārmaiņas, bet es domāju, ka tās ir pozitīvas pārmaiņas. Un man šķiet, ka viņai vajag laiku. Manuprāt, viņai šobrīd viss dzīvē ir lieliski."

Vēl pirms mēneša pāris aizvadīja kopīgas brīvdienas ar meitu Grieķijā. Lai gan aktrisei pirkstā nebija saderināšanās gredzena, abi fotogrāfijās izskatījās laimīgi un smaidīgi, staigājot pa pilsētu sadevušies rokās.

Kā ziņots, Penetjēra ar Kļičko saderinājās 2013. gadā, bet tā arī neapprecējās. 2014. gada decembrī pāra savienībā pasaulē nāca abu kopīgā meita.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu