Kortnija Kardašjana izšķīrusies no sava drauga – jauniņā modeļa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

39 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne Kortnija Kardašjana pēc divu gadu attiecībām ir izšķīrusies no 25 gadus vecā modeļa un boksera Junesa Bendžimas.

Pārim tuvu stāvošs avots norādīja, ka pāris pēc atgriešanās no romantiskā ceļojuma uz Itāliju attiecībās ir piedzīvojis “kāpumus un kritumus”, abiem nemitīgi strīdoties. 

Kā tiek ziņots, pāris izlēma pavadīt laiku šķirti tikai kādu brīdi, taču galu galā tas noveda līdz oficiālai attiecību pārtraukšanai. Nesen modelis tika iemūžināts apskaujamies un mīlināmies ar modeli un sociālo mediju influenseri Džordanu Ozunu.

“Kortnija ir noskumusi, taču cenšas koncentrēt savu enerģiju uz citām lietām un nodarbināt sevi. Viņa neplāno šķiršanos afišēt publiski. Pagājušajā mēnesī viņiem abiem attiecībās bija kāpumi un kritumi. Pastāvēja liela iespēja, ka viņi tomēr paliks kopā, turklāt abi arī strādāja pie attiecību uzlabošanas. Taču tagad, kad parādījās šīs fotogrāfijas, viņu attiecības pilnīgi noteikti ir galā,” ziņoja avots.

Paparaci uzņemtos kadros Juness apskauj 24 gadus veco modeli un rotaļīgi pavada ar viņu kopīgu laiku. Pēc fotogrāfiju publiskošanas vīrietis gan metās noliegt baumas, sakot, ka starp viņiem abiem nekas neveidojas, piebilstot, ka “laikam vairs nav pieņemami pavadīt laiku ar saviem draugiem”. Uz šādu ierakstu reaģēja arī Kortnijas Kardašjanas māsas – Kima un Hloja, komentējot to ar tekstiem “jauki attēli no tava “puišu izbrauciena”" un “kaut kur jau dzirdēts teksts”. Baumas noliedza arī Ozuna, norādot, ka abi ir tikai draugi, un tika iemūžināti ballītē, kurā pavadīja laiku kopā vēl ar 12 draugiem.

Runas par Kardašjanas un Bendžimas attiecībām uzvirmoja jūlijā, kad viņš publiski pauda neapmierinātību par Kardašjanas ķermeņa izrādīšanu sociālajos tīklos.

Vēl jūlija beigās pāris tika iemūžināts kopīgi apmeklējam vakariņas Losandželosā ar Kardašjanas trīs bērniem. Tāpat viņi jūlija sākumā bija devušies ģimeniskā ceļojumā uz Itāliju, regulāri atrādot skaistos kadrus no abu kopīgās atpūtas.

 

italia con la mia cara ?

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu