Ļera Kudrjavceva 47 gadu vecumā, pati gaidot bērnu, kļūst par vecmāmiņu

FOTO: Instagram/ leratv

Krievijas TV šovu vadītājas Ļeras Kudrjavcevas ģimenē noticis priecīgs pavērsiens – 47 gadus vecā sabiedrības dāma ir kļuvusi par vecmāmiņu. Kudrjavcevai, kurai pašai kuru katru brīdi dzims otrais bērns, pasaulē nācis mazdēls no viņas 28 gadus vecā dēla Žana Linjuka.

Par priecīgo notikumu paziņoja Kudrjavcevas bijušais vīrs, Linjuka tēvs Sergejs Linjuks, atklājot, ka puisēnam ir dots vārds Ļevs jeb Lauva. Šāds vārds dots par godu Kudrjavcevas tēvam Ļevam Nikolajevam.

Kudrjavceva pati šomēnes kļūs par māti, gaidot mazuli no viņas vīra, 30 gadus vecā hokejista Igora Makarova. Šis būs Makarova pirmais bērns.

TV šovu vadītājas dēlam nav sociālo tīklu kontu – Kudrjavceva iepriekš atklāja, ka Žanam nepatīk publicitāte. Viņš kanālā “NTV” strādā par producentu, kur darbā vīrieti iekārtoja viņa māte. Kolektīvā viņš tiek raksturots kā “pieticīgs jauneklis”

 

Мои любимые люди 😍

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

 

Иностранные болельщики выдали нам аванс любви и доверия , и мы горячо ответили им тем же . Мы так истосковались по дружбе , что готовы для этих мундиальцев на все . Ведь на самом деле ЧМ внёс в нашу размеренную и серую жизнь праздник . Западные СМИ в шоке , Россия обманула их ожидания . Россия обманула и наши ожидания , мы сами пока не можем сообразить , с чего это мы такие хорошие )Кто - то считает, что это просто менталитет такой : мы можем лупить соперников в Марселе , но у себя дома отдадим гостям последнюю рубашку . В повседневной жизни иностранцы бы столько теплоты не нашли , но просто слишком много лжи о России в мире , и люди пользуются шансом доказать , что тут не Мордор . Многие уже опасаются « и вот они уедут - и как же ?снова те же угрюмые Морды в метро ? « Может быть и правда мы на месяц показали миру и соотечественникам , как умеем радоваться ? А завтра опять вернётся - как было до того ? Но нам понравилось и мы запомнили ! И это- главная победа чемпионата . Мы увидели , какими свободными и открытыми можем быть. Как можем болеть за себя и за других , помогать , подбадривать , гордиться и , чуть смущаясь - улыбаться !!!! (C) @natalia_radulova 😘

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Uz augšu