Džekijs Čans ar filmēšanas grupu pakļuvis zem dubļu lavīnas Ķīnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaulē slavenais aktieris Džekijs Čans ar filmēšanas komandu iekļuva dabas katastrofā, pēc tam, kad masīva dubļu lavīna izjauca Čana gaidāmās filmas “Project X” filmēšanu Ķīnā.

Čans pastāstīja, ka viņš ar komandu iekļuva incidentā 6. augustā, un filmēšana pēdejo dienu laikā ir bijusi pamatīgi traucēta laikapstākļu dēļ.

“Mēs sākām filmēšanu, kad laikapstākļi pēkšņi mainījās un mūsu filmēšanas komanda bija ierauta iespaidīgā dubļu lavīnā! Daži no mūsu filmēšanas kravas automobīļiem bija iestiguši plūstošā un dziļā dubļu upē," aktieris pastāstīja sociālajos tīklos.

Neviens netika nopietni ievainots, taču filmēšanas komanda dubļos zaudēja vienu kravas automašīnu.

“Daudzi apkalpes locekļi izbijās, jo tas bija tik pēkšņi. Par laimi, mūs glābt ieradās daudzas lielas kravas automašīnas ar āķiem, palīdzot no dubļiem izvilkt arī mūsu kravas automobīļus. Es gribētu izmantot šo iespēju, lai pateiktu sirsnīgu “paldies” visiem cilvēkiem, kuri ieradās mums palīdzēt. Un arī “atvainojos” visiem filmēšanas locekļiem, kuri iekļuva dubļu lavīnā. Mūsu komanda mācīsies no šīs pieredzes; pievērst lielāku uzmanību laikapstākļiem, darīt visu iespējamo, lai aizsargātu mūsu filmēšanas grupu un nodrošinātu, ka darba apstākļi ir pilnīgi droši. Paldies visiem par jūsu smago darbu!” secināja Čans.

Dienvidķīna pagājušajā nedēļā cieta smagās lietavās, kas ir izraisījis plūdus un dubļu lavīnas.

Čans un viņa filmēšanas komanda uzņēma kadrus gaidāmajai filmai ar nosaukumu "Project X", kurā piedalīsies arī amerikāņu reslinga ikona Džons Cena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu