Ričards Gīrs 69 gadu vecumā atkal kļūs par tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Aktieris Ričards Gīrs 69 gadu vecumā varētu vēlreiz kļūt par tēvu, gaidot savu pirmo kopīgo bērnu ar 35 gadus veco sievu Alejandru Silvu, ziņo ārvalstu mediji.

Gīrs, kuram 31. augustā apritēs 69 gadi, kļūs par bērna tēvu viņa sievai, 35 gadus vecajai spāņu publicistei Silvai, 8. augustā ziņoja pārim tuvu stāvoša persona. Šī būs pāra pirmā kopīgā atvase.

Ziņojumā nav minēts, vai Silvas dzemdības norisināsies viņas dzimtenē Spānijā vai ASV, kur pāris pavada lielāko daļu sava laika.

Pāris salaulājās aprīlī pēc četru gadu ilgām attiecībām. Abiem ir bērni arī no iepriekšējām attiecībām – Gīram ir 18 gadus vecs dēls vāŗdā Homērs no otrās sievas Kerijas Lovelas, savukārt Silvai ir 5 gadus vecs dēls.

Pirms laulības ar Silvu Gīrs bija precējies ar supermodeli Sindiju Kravfordi no 1991. līz 1995. gadam. Pēc tam viņš 2002. gadā apprecēja Lovelu, ar kuru izsķīrās 2013. gada septembrī.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu