Jauns stulbings? Krievijas slavenības aizsāk jocīgu izaicinājumu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ lenaperminova

Krievijas slavenības sociālajos tīklos ir sākušas pavisam jaunu un neparastu izaicinājumu ar nosaukumu “krītošās zvaigznes”. Fotogrāfijas ar norādīto tēmturi ir ievietojušas gan plaši pazīstamas slavenības, gan ikdienas sociālo tīklu lietotāji.

Izaicinājums ir iemantojis popularitāti daudzās pasaules valstīs. Tā būtība: flešmoba dalībniekiem ir jāizdomā interesanta ideja ar ticamu kritiena pozu, iemūžinot to fotogrāfijā. Lai gan slavenības lielākoties iemūžina savus kritienus tieši no lidmašīnām un jahtām, daudzi sociālo tīklu lietotāji, kuriem tādas ekstras nav, nofotografējušies krītam no automašīnas, baseina, mājām un citām vietām.

Izaicinājumu jūnijā aizsāka Krievijā plaši pazīstamais DJ Smash, iemūžinot savu neīsto kritienu no lidmašīnas Sentropēzā, aicinot viņa idejai pievienoties arī citas slavenības.

Sekojot kolēģa pēdās, izaicinājumā jau ir piedalījušās šādas Krievijas slavenības: TV zvaigzne Viktorija Lopireva, repera Timati mīļotā, modele Anastasija Rešetova, producente Jana Rudkovskaja, aktrise Nataļja Rudova, modeles Ļena Perminova un Nataša Poli, dziedātājs JurKiss, tenisiste Svetlana Kuzņecova, DJ Vengerov un citas.

 

Crawling out of Mykonos with @krissroma ?? #fallingstars2018 challenge accepted ?? from @djsmash and @natashapoly ? I’m passing it to @mashamarkovahanson @deborahhung @adrienbrody @neymarjr @katyadoronin Please tag a charity of your choice on your #fallingstar ? photo, I’m going to make a donation to each one ?? let’s do it for a good cause ❤️? Приняли эстафету #падающиезвезды2018 от @natashapoly и @djsmash ? передаю эстафету @v_berman770 @elenabaybakova @aizeltrudel Отметьте на своём фото «падающей звезды» благотворительный фонд на ваш выбор ✔️, я сделаю пожертвование?? давайте наполним челендж смыслом?V

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018??⚽️ (@lopyrevavika) on

 

Упс... ? Принимаю Инстаграм Челенж #Fallingstars2018 От @djsmash И Передаю Эстафету @chistyakova_ionova @malakhov007 @aliosha136 @arthurpirozhkov @ingarubenstein @eugeniavolodina @krissroma ? Oops..! My Answer To Instagram Challenge #Fallingstars2018 From @djsmash And I Am Passing This Change To @mertalas @moalturki @olivier_rousteing @mohammed @dsquared2 @evbousis @peter_dundas

A post shared by Natasha Poly (@natashapoly) on

 

Немножко в тягах #fallingstars2018. Без передач )))

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

 

Had a lovely flight to japan #fallingstars2018

A post shared by Jeroen van den Berg (@thehomelessguy) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu