Populārākie selfiji, kas satricinājuši internetu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

“Instagram” ir gandrīz 350 miljoni attēlu, kas publicēti ar tēmturi “selfijs” (“selfie”), dažādām viedtālruņu kompānijām prognozējot, ka katra cilvēka dzīves laikā tiek uzņemti aptuveni 25 000 attēlu.

Katru sekundi “Instagram” tiek augšupielādēti vidēji 100 selfiji jeb pašiņi, kamēr cita statistika liecina, ka katru dienu internetā tiek ievietots viens miljons bildes.

2014. gadā Elena Dedženeresa uzstādīja augstu latiņu, kad dalījās ar selfiju no "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas, kas piesaistīja miljoniem “patīk”.

Lai gan citiem attēliem kopš tā laika nav gājis tik labi, esam apkopojuši visbiežāk kopīgotos un neaizmirstamākos selfijus.

Elenas slavenais selfijs

Slavenās šovu vadītājas “Twitter” publicētais attēls bija visu laiku populārākā fotogrāfija, ar kuru dalījās miljoniem cilvēku. Foto saņēma vidēji 3,2 miljonus retvītu.

Ne gluži "Oskara" ceremonija...

Francijas līderis Emanuels Makrons uzņēma pievienoto fotogrāfiju kopā ar premjerministri Terēzu Meju un viesiem Londonas Viktorijas un Alberta muzejā. Fotogrāfijai tika uzspiests “patīk” gandrīz 4900 reizes.

Bejonse ar meitu Blū

Pasaules popmūzikas dīvas Bejonses fotogrāfijas biezi vien iegūst simtiem tūkstošu, ja ne miljoniem “Patīk” reakcijas. Taču, tieši selfijs ar meitu Blū Aiviju, kas tika uzņemts basketbola spēlē, ieguva 3,2 miljonus “patīk”.

 

?

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

“Met Gala” spogulis

Kailija Dženere 2017. gadā pārkāpa “nekādu sociālo tīklu” noteikumu un svinīgajā “Met Gala” ballē vannasistabas tualetē kopā ar slavenajiem draugiem pie spoguļa uzņēma fotogrāfiju. “Instagram” cilvēki uz šo attēlu reaģēja 3,4 miljons reizes.

 

annual bathroom selfie

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Spīrsa ir atpakaļ!

Neskaitāmi fani atbalstīja 90. gadu popmūzikas zvaigzni Britniju Spīrsu, kad viņa atgriezās pie mūziķes karjeras. Spīrsa informēja fanus par to, ka ir atpakaļ šovbiznesā, uzņemot fotogrāfiju pie spoguļa. Foto “Twitter” ieguva gandrīz 38 000 “patīk”.

Karaliene Rianna

Zelta austiņās un ar kroni galvā, dziedātāja Rianna ar fotogrāfijas starpniecību pavēstīja faniem, ka klausās savu tā laika jauno albumu “Anti”. Selfijs sociālajā tīklā “Twitter” ieguva gandrīz 300 000 “patīk” un ar to dalījās 180 000 reižu.

Selēna festivālā

Selēna Gomeza “Instagram” lietotāju vidū ir tik populāra, ka tikai pašai platformai ir vairāk sekotāju. Šī fotogrāfija ar viņas bijušo draugu The Weeknd, kad viņi vēl satikās, ieguva vairāk nekā 9 miljonus “patīk”.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Vai tēlo?

Reaģējot uz baumām, ka TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana tēlo grūtniecību, viņa dalījās ar šādu selfiju, lai pierādītu, ka bērnu iznēsā pati. Foto ieguva gandrīz 2 miljonus “patīk”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu