Fitnesa modele Paula: bieži komentē, ka esmu pārāk liela, sakačāta un izskatos pēc vīrieša

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Jaunākajā žurnālā "Ieva" lasi, ko stāsta fitnesa modele un trenere Paula Freimane (23), kura ir arī mājaslapas MonacoFit izveidotāja. Jaunā sieviete sociālajā tīklā Instagram savākusi 72,4 tūkstošus lielu sekotāju pulku, daloties ar sportiskiem ieteikumiem un kārdinošām receptēm. Paula ir pierādījums, ka apņēmība un disciplīna tiešām vainagojas ar sapņu ķermeņa aprisēm.

Paula stāsta, vai muskuļots augums valdzina vīriešus.

«Ikdienā pārlieku lielu vīriešu uzmanību neizjūtu - esmu savā režīmā: mājas, darbs, mājas. Pat ja stiprais dzimums pievērš uzmanību, es to, iespējams, nepamanu, ar acīm nemeklēju.

 

?

A post shared by Paula Freimane ?? (@paolafreeman) on

Man gan bieži internetā kāds komentē, ka esmu pārāk liela, sakačāta, izskatos pēc vīrieša, citi uzskata, ka fitnesa modeles standartiem esmu par mazu un resnu. Tāpat visiem neizpatikšu!

Manuprāt, vari pazaudēt savu sievišķību arī tad, ja neesi fiziski aktīva, jo sievišķība slēpjas attieksmē pret sevi un apkārtējiem, nevis fiziskajos apkārtmēros. 

Man nav vēlmes fiziski līdzināties kādai konkrētai sievietei. Es gribu izskatīties pēc sevis. Tas ir mans ķermenis, un ar to varu darīt visu, ko vēlos. Kādreiz pārdzīvoju ikvienu kritisku komentāru - tie pārsvarā nāca no vīriešu puses. Domāju - kāpēc? Es taču tikai mēģinu kādam palīdzēt, daloties savā pieredzē. (..) Ceru, ka nākotnē tomēr iegūšu kādu bikini fitnesa medaļu  un MonacoFit aizies tālāk pasaulē. Galvenais ir nepārtraukti noteikt sev arvien jaunus mērķus, jo, bezmērķīgi dzīvojot pašplūsmā, nekas īsti nenotiek. 

 

?

A post shared by Paula Freimane ?? (@paolafreeman) on

 

Holiday shape ☀️?

A post shared by Paula Freimane ?? (@paolafreeman) on

 

Three artists

A post shared by Paula Freimane ?? (@paolafreeman) on

Disciplīna sporta zālē palīdz arī citās dzīves jomās. To var apliecināt visi cilvēki, kas kādu laiciņu ir nodarbojušies ar fitnesu vai kādu citu sporta veidu. Mainās domāšana, jo diēta, sevis laušana un rakstura rūdīšana palīdz arī darbā, mācībās, attiecībās - kļūsti neatlaidīgāks un ar lielāku ticību tiecies sasniegt visu, ko vēlies.» 

 

Last weeks at the paradise ??

A post shared by Paula Freimane ?? (@paolafreeman) on

Visu interviju lasi jaunākajā žurnālā "Ieva".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu