Neprecēta sieviete izveido asprātīgu “Instagram” kontu par “dzīvi bez vīra”

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ notengaged

Kāda sieviete no Ņujorkas cenšas pierādīt pasaulei, ka nav vajadzīgs gredzens, lai dzīvotu lielisku dzīvi.

30 gadus vecā Mērija Makartija kopš 2016. gada ir izveidojusi asprātīgu sociālā tīkla “Instagram” kontu ar nosaukumu “neesmu saderinājusies”, kurā, attēlojot ikdienas gaitas bez gredzena pirkstā, ir iemantojusi vairāk nekā 26000 sekotājus.

“Kontā es vienkārši parādu, kā es viena pati dzīvoju, īrēju dzīvokli un daru visu to pašu, ko citi. Lai cik smieklīgi un dumji tas nebūtu, konts iedvesmo,” atzīst sieviete.

Makartijai ideja par kontu radās pirms diviem gadiem, apmeklējot draudzenes saderināšanās ballīti. Viņa ātri ieguva tūkstošiem sekotāju, galvenokārt no sievietēm, kas iemīlēja viņas ierakstus, kuros var saskatīt arī savu dzīvi.

“Sociālajos medijos ir tik daudz satura, ar kuriem cenšamies sevi salīdzināt – laulības un viss ap to saistītais. Man nav nekas pret laulībām vai attiecībām, taču vēlos pastāstīt, ka, neatkarīgi no tā, kā izvēlamies dzīvot savu dzīvi, mēs to darām priekš sevis, nevis kāda cita,” atklāja konta autore.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu