Ja likumi atļaus, Vaikule tomēr būtu gatava uzstāties Krimā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar par vienu no apspriestākajām tēmām kļuva dziedātājas Laimas Vaikules izteikumi par Krimu - intervijā kādam Ukrainas medijam viņa atklāja, ka "ne par kādu naudu nebrauks uzstāties uz Krimu". Dziedātāja kanāla NTV raidījumā "Центральное телевидение" skaidro savus izteikumus. 

Vaikule raidījumā norāda, ka viņas izteikumi tikuši kļūdaini interpretēti: "Kad man vaicāja, ja mani ielūgtu, vai es brauktu uz Krimu, es atbildēju, ka mums tas ir aizliegts. (..) Viss, ko es pateicu, bija – nē, likums mums to aizliedz. Un tā ir taisnība." 

Uz jautājumu, ja kādreiz tiks atceltas sankcijas pret Krimu, vai tad Laima brauktu tur uzstāties, dziedātāja atbildēja:

"Kāda runa! Es mīlu savu publiku, mīlu cilvēkus. Nevajag mani iesaistīt politikā, es jūs lūdzu!"

Jau vēstīts, ka dziedātājas izteikumi saniknojuši Laimas fanus un skatuves partnerus Krievijā. Piemēram, dziedātājas Valērijas vīrs Josifs Prigožins Laimai pat lika atvainoties par šādiem vārdiem: "Spļauj akā, no kuras dzēruši visu dzīvi. Popularitāti un slavu viņi ieguva Padomju Savienībā un turpināja to arī mūsdienu Krievijā. Jābūt objektīviem. Jāprot pateikt "paldies". Atvainojiet, apdi**āties, nu, atvainojieties visai valstij, sakiet, ka mani nepareizi saprata. Punkts. Ar to jautājums būtu slēgts."

Portālam TVNET Vaikule atbildi parādā nepalika: "Viņš parādīja sevi ļoti sliktā gaismā, acīmredzot viņam nepietiek slavas. Un viņš grib kļūt slavens uz mana rēķina."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu