Kas noticis ar vilcieniem? Iekāp vilcienā - sajūties kā botāniskajā dārzā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pasažieru vilciens

Jau kādu laiku sociālo tīklu lietotāji brīnās un jūtas pārsteigti, iekāpjot pasažieru vilciena vagonā un ieraugot, ka vilciens ir vienos ziedos. Daudziem radies jautājums - kāpēc notikušas šādas negaidītas, bet patīkamas izmaiņas. 

Kā skaidro AS "Pasažieru vilciens" Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Egons Ālers, simts dienas pirms Latvijas valsts dzimšanas dienas uz Simtgades zaļumballēm uzņēmums aicina doties ar Puķu vagonu. 

"Lai radītu zaļumballes, kas ir neatņemama ikvasaras sastāvdaļa, un valsts svētku noskaņu vilciena pasažieriem, no 10. augusta pa Latviju kursē “Pasažieru vilciena” Puķu vagons, stāsta Ālers. 

AS “Pasažieru vilciens” nodrošina regulāru vilcienu satiksmi piecās līnijās, tāpēc no 150 zaļumballes norises vietām Latvijā uz 65 iespējams nokļūt tieši ar vilcienu, dejot līdz rītam un doties mājup.

Īpašais vagons brauc visos elektrovilciena maršrutos, un vienas dienas laikā tajā var nokļūt Aizkraukles, Jelgavas, tāpat Skultes un Tukuma pasažieri. Puķu vagons pasažierus priecēs līdz augusta beigām.

Skaistos ziedošos augus podos ir sarūpējis Nacionālais Botāniskais dārzs Salaspilī, ar kuru joprojām turpinās akcija “Iekāp vilcienā – izkāp botāniskajā dārzā”. Uzrādot derīgu vilciena biļeti, kurā gala vai starppietura ir Salaspils, var saņemt 1 eiro atlaidi botāniskā dārza apmeklējumam.

Uzņēmums ir dibināts 2001. gada 2. novembrī. Akciju sabiedrība "Pasažieru vilciens" ir vienīgais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu visā Latvijas teritorijā. AS "Pasažieru vilciens" ir patstāvīgs valsts īpašumā esošs uzņēmums.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu